• | Hours Mon – Sat 8:30 am – 5:30 pm
2344 Russ Ave, Waynesville, NC 28786 | Call us:  (828) 788-1577  

Ziyech, 26, speelt momenteel voor Ajax en heeft een lange-termijn doelstelling van Tottenham geweest.

Toen de Birmingham man team besloot om mee te doen in het argument te krijgen, Prijs wendde zich tot hen off camera en riep: “Shut up u, u zachte c *** of ik die baard rip off je f *** ing gezicht. F *** off d *** hoofd. “Je weet dat wanneer ik heb je knock-out? Ik zal f *** ing klop je uit zo goed, d *** head.”U kunt de volledige video van het incident te kijken hoger.

Tottenham hebben naar verluidt gescout zeven spelers vóór de zomer met Spurs naar verwachting eindelijk kopen een 1xbet.footballresultstoday.org nieuwe speler na twee transferperiodes geen signeersessies. De Lilywhites werd het eerste team om een ​​enkele inkomende deal niet compleet in de zomer transferperiode de Premier League vorig jaar, en ze ging ook door het geheel van januari weg te blijven van de markt.

3 Het is naar verwachting een drukke zomer voor Mauricio Pochettino Het is duidelijk Tottenham hebben financieel verlamd als gevolg van de stijgende kosten van hun nieuwe stadion, hoewel de uitgaven nu klaar is met de grond aan het begin van volgende maand te openen. Met de knip los, wordt Mauricio Pochettino zal naar verwachting terug in de markt te verdiepen in een poging om zijn team te verbeteren.

En The Guardian rapport Spurs hebben een aantal spelers voorafgaand aan de zomer venster gescout. Live op talkSPORT talkSPORT is uw huis van een live-voetbal! Hier is wat er komen op talkSPORT en talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (vrijdag, 20:00) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (zaterdag, 15:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (zaterdag, 17:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (zaterdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (zondag, 02:30) – talkSPORT 2 Jack Grealish, de Aston Villa-middenvelder, en Keltische full-back Kieran Tierney zijn de meest high-profile namen op Tottenham shortlist. Het noorden Londenaren langdurig bewonderaars van Grealish, en het was een verrassing dat ze hem niet ondertekenen afgelopen zomer.

Tierney is een doel voor veel van de grootste clubs van Europa, met Tottenham de lokale rivalen Arsenal onlangs het invoeren van de race voor hem. 3 Tierney wordt algemeen beschouwd als een van de beste jonge verdedigers in Europa Samen met Grealish, Spurs hebben gekeken naar twee andere Championship spelers – Norwich Max Aarons en Jarrod Bowen van Hull – maar wacht ook geworpen hebben hun oog op Premier League trio David Brooks ( Bournemouth), Sean Longstaff (Newcastle) en Harvey Barnes (Leicester).

Laatste nieuws op LIV-LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd Barcelona legende zetten in het ziekenhuis Live on talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Live stream commentaar en bevestigd teams Leef op tS2 Portsmouth vs Sunderland: final Checkatrade Trophy te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams te nemen van het veld in gevallen van racisme ‘hij heeft gedaan zijn steentje’ Former Schotland baas zegt dat hij zou Adam Johnson een ‘tweede kans’ live on talkSPORT West Ham vs Everton geven: Exclusive commentaar, kick-off tijd en team Blow Celtic ster Tierney een blessure van twijfel voor Rangers spel zing het Leer de woorden voor Ole Gunnar Solskjaer’s Manchester United lied Tenslotte Arsenal baas levert goede nieuws over Denis Suarez Totte Nham wordt gezegd dat ze de voorbereiding van een £ 50 miljoen bod voor Brooks, de Wales middenvelder, die indruk heeft gemaakt in de hoogste vlucht sinds de toetreding tot Bournemouth uit Sheffield United afgelopen zomer. 3 Brooks is naar verluidt wilde ook door Manchester United Longstaff en Barnes zijn ook trok de aandacht omdat breken in de Newcastle en Leicester teams respectievelijk, waarbij de laatste wordt opgeroepen uit een op huurbasis bij West Brom in januari als hij klaar was voor Premier League voetbal was.

Tottenham zomer richt Spurs hebben zeven spelers voorafgaand aan de transferperiode heropening deze zomer gescout. Zoek uit wie het noorden Londense club zijn op zoek naar, onder … Jack Grealish (Aston Villa) – 23 – middenvelder Jarrod Bowen (Hull) – 22 – vleugelspeler David Brooks (Bournemouth) – 21 – middenvelder Max Aarons (Norwich) – 19 – full-back Kieran Tierney (Celtic) – 21 – full-back Sean Longstaff (Newcastle) – 21- middenvelder Harvey Barnes (Leicester) – 21 – middenvelder het rapport zegt ook Tottenham blijven geïnteresseerd in Marokko internationale Hakim Ziyech, de middenvelder.

Ziyech, 26, speelt momenteel voor Ajax en heeft een lange-termijn doelstelling van Tottenham geweest. Spurs wordt verwacht te verkopen Victor Wanyama, Georges-Kévin N’Koudou en Vincent Janssen deze zomer, terwijl Michel Vorm, de doelman en spits Fernando Llorente de club kon verlaten wanneer hun contracten aflopen aan het einde van het seizoen.
De Football Association is ingesteld op de naam te veranderen in het ‘Engels Football Association’.

Engeland bestuursorgaan is bekend als de FA voor 155 jaar, terwijl elke andere natie FA heeft de relevante nationale adjectief. 2 De Football Association zou een nieuwe naam snel FA leiders zijn te verwijzen naar het bestuur als de ‘Engels FA’ tijdens het internationale bedrijfsleven voor meerdere jaren te midden van bezorgdheid over verschijnen arrogant te hebben.

De verhuizing wordt verondersteld goed te zijn gegaan naar beneden met de FIFA, de UEFA en andere grote internationale organisaties. Een naamswijziging in ‘The Engels Football Association’ wordt verstaan ​​belangrijk in het licht van de FA’s wens om een ​​gezamenlijk bod voor de 2030 World Cup met Ierland, Noord-Ierland, Wales en Schotland tot zijn. Live op talkSPORT talkSPORT is uw huis van een live-voetbal! Hier is wat er komen op talkSPORT en talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (vrijdag, 08:00) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (zaterdag, 15:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (zaterdag, 17:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (zaterdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (zondag, 02:30) – talkSPORT 2 de FA heeft de raad van bestuur ‘bevestigde begon een discussie over de wenselijkheid om de Football Association een andere naam geven als de Engels Football Association om de reflecteren moderne rol van de organisatie’. De zaak voor de veranderingen is op donderdag, een 10-koppige bestuur gezet door vertrekkende FA chief executive Martin Glenn en voorzitter Greg Clarke. 2 De FA Martin Glenn zal zijn rol verlaten aan het einde van het seizoen Een FA verklaring te lezen: “Het Engels FA zal de bakermat van het voetbal in Engeland, opkomen en het ondersteunen van elk aspect van het spel. “Dit houdt in: het bestuur van het Engels voetbal, regels en voorschriften, opleiding en diploma’s, scheidsrechter en internationale betrekkingen. “England Football zal het huis van de ondersteuning van Engeland, participatie en voetballen in Engeland. “Dit houdt in: alle 28 team van Engeland, nationale spelers, coaches, grassroots voetbal en faciliteiten.” Laatste nieuws LIV-LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd te zetten Barcelona legende in het ziekenhuis live on talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: live stream commentaar en bevestigd teams live op tS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finale te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams van het veld af te nemen in gevallen van racisme ‘hij heeft gedaan zijn steentje’ Former Schotland baas zegt dat hij zou Adam Johnson een ‘tweede kans’ live on talkSPORT West Ham vs geven Everton: Exclusive commentaar, kick-off tijd en team Blow Celtic ster Tierney een blessure van twijfel voor Rangers spel Zij voegde daaraan toe de FA zal het blijven rechtspersoon naam van de organisatie en de naam van de holding’met de FA Board, FA Raad, FA Cup blijft hetzelfde.

Appalachian Automotive
2344 Russ Ave
Waynesville, NC 28786

Telephone: (828) 788-1577

Hours of Operation:
Monday – Saturday 8:30 am – 5:30 pm

Latest Posts